Leonardo Da Vinci (Fiumicino)

Leonardo Da Vinci (Fiumicino) bevindt zich in Rome, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Rome.


Tijd
Land Italië
IATA FCO
ICAO LIRF
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Bacau "George Enescu" International AirportBacău
Zurich AirportZurich
Malta International AirportValletta
Lisbon Humberto Delgado AirportLissabon
Naples International AirportNápoli
Chengdu Shuangliu International AirportChengdu
Podgorica AirportPodgorica
Stuttgart AirportStuttgart
Hamburg AirportHamburg
München AirportMünchen

Vanaf Rome naar Amsterdam is het 2 uur en 32 minuten minuten vliegen. De afstand is 1298 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 23 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Leonardo Da Vinci (Fiumicino) wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Rome gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Leonardo Da Vinci (Fiumicino) elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Leonardo Da Vinci (Fiumicino) is FCO. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Wizz Air
Eurowings
Iberia
Qatar Airways
Vueling Airlines

Er is momenteel geen nieuws over Leonardo Da Vinci (Fiumicino).