Capodichino

Capodichino bevindt zich in Napoli, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Napoli.


Tijd
Land Italië
IATA NAP
ICAO LIRN
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf Napoli naar Amsterdam is het 2 uur en 44 minuten minuten vliegen. De afstand is 1461 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 36 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Capodichino wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Napoli gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Capodichino elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Capodichino is NAP. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Capodichino.