Fontanarossa

Fontanarossa bevindt zich in Catania, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Catania.


Tijd
Land Italië
IATA CTA
ICAO LICC
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf Catania naar Amsterdam is het 2 uur en 11 minuten minuten vliegen. De afstand is 1834 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 2 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Fontanarossa wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Catania gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Fontanarossa elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Fontanarossa is CTA. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Fontanarossa.