Palese

Palese bevindt zich in Bari, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Bari.


Tijd
Land Italië
IATA BRI
ICAO LIBD
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf Bari naar Amsterdam is het 2 uur en 49 minuten minuten vliegen. De afstand is 1539 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 42 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Palese wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Bari gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Palese elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Palese is BRI. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Palese.