Palese

Palese bevindt zich in Bari, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Bari.


Tijd
Land Italië
IATA BRI
ICAO LIBD
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Tirana International Airport Nene TerezaTirana
Zurich AirportZurich
Frankfurt AirportFrankfurt
Corfu International Airport, "Ioannis Kapodistrias"Kerkyra Island
Heraklion International AirportHeraklion
Mikonos AirportMykonos Island
Skiathos Airport 'Alexandros Papadiamantis'Skiathos
Santorini AirportSantorini Island
Aktion AirportPreveza/Lefkada
Rhodes International AirportRodes Island

Vanaf Bari naar Amsterdam is het 2 uur en 49 minuten minuten vliegen. De afstand is 1539 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 42 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Palese wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Bari gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Palese elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Palese is BRI. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Ryanair
Austrian
Ryanair Sun
Yute Air Alaska
Lufthansa

Er is momenteel geen nieuws over Palese.