Lanzarote

Lanzarote bevindt zich in Arrecife, Spanje. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Arrecife.


Tijd
Land Spanje
IATA ACE
ICAO GCRR
Tijdzone Atlantic/Canary

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Düsseldorf International AirportDüsseldorf
Alicante-Elche AirportAlicante
Frankfurt AirportFrankfurt
London Gatwick AirportLonden
München AirportMünchen
Brussels South Charleroi AirportBrussel
Gran Canaria AirportGran Canaria
Dublin AirportDublin
Manchester AirportManchester
Amsterdam Airport SchipholAmsterdam

Vanaf Arrecife naar Amsterdam is het 4 uur en 34 minuten minuten vliegen. De afstand is 3006 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 3 uur en 25 minuten.

Als je vliegt naar Spanje is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Lanzarote wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Arrecife gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Lanzarote elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Lanzarote is ACE. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
TUIFly
Ryanair
British Airways
Qatar Airways
EasyJet

Er is momenteel geen nieuws over Lanzarote.