Madeira

Madeira bevindt zich in Funchal, Portugal. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Funchal.


Tijd
Land Portugal
IATA FNC
ICAO LPMA
Tijdzone Atlantic/Madeira

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Duesseldorf International AirportDüsseldorf
Lisbon Humberto Delgado AirportLissabon
Frankfurt AirportFrankfurt
London Gatwick AirportLonden
Munich International AirportMünchen
Brussels South Charleroi AirportBrussel
Gran Canaria AirportGran Canaria
Dublin AirportDublin
Francisco de Sa Carneiro AirportPorto
Manchester AirportManchester

Vanaf Funchal naar Amsterdam is het 3 uur en 18 minuten minuten vliegen. De afstand is 2784 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 3 uur en 10 minuten.

Als je vliegt naar Portugal is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Madeira wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Funchal gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Madeira elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Madeira is FNC. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
TUIFly
EasyJet
Air Canada
Azul
Emirates

Er is momenteel geen nieuws over Madeira.