Gran Canaria

Gran Canaria bevindt zich in Las Palmas, Spanje. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Las Palmas.


Tijd
Land Spanje
IATA LPA
ICAO GCLP
Tijdzone Atlantic/Canary

Vanaf Las Palmas naar Amsterdam is het 4 uur en 47 minuten minuten vliegen. De afstand is 3182 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 4 uur en 37 minuten.

Als je vliegt naar Spanje is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Gran Canaria wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Las Palmas gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Gran Canaria elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Gran Canaria is LPA. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Gran Canaria.