Liszt Ferenc International

Liszt Ferenc International bevindt zich in Boedapest, Hongarije. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Boedapest.


Tijd
Land Hongarije
IATA BUD
ICAO LHBP
Tijdzone Europe/Budapest

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Hamburg AirportHamburg
Brussels AirportBrussel
Düsseldorf International AirportDüsseldorf
Frankfurt AirportFrankfurt
Eindhoven AirportEindhoven
Copenhagen AirportKopenhagen
München AirportMünchen
Prague Vaclav Havel AirportPraag
Brussels South Charleroi AirportBrussel
Naples International AirportNápoli

Vanaf Boedapest naar Amsterdam is het 1 uur en 23 minuten minuten vliegen. De afstand is 1169 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 21 minuten.

Als je vliegt naar Hongarije is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Liszt Ferenc International wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Forint (valutacode HUF). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Boedapest gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Liszt Ferenc International elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Liszt Ferenc International is BUD. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Eurowings
Avion Express
Air Canada
Austrian
United Airlines

Er is momenteel geen nieuws over Liszt Ferenc International.