Belgrade Nikola Tesla

Belgrade Nikola Tesla bevindt zich in Belgrado, Servië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Belgrado.


Tijd
Land Servië
IATA BEG
ICAO LYBE
Tijdzone Europe/Belgrade

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Zurich AirportZurich
Abu Dhabi International AirportAbu Dhabi
Eleftherios Venizelos International AirportAthene
Ljubljana Joze Pucnik AirportLjubljana
Zagreb Franjo Tugman AirportZagreb
Sarajevo International AirportSarajevo
Thessaloniki AirportThessaloniki
Rijeka AirportRijeka
Salzburg AirportSalzburg
Dubrovnik AirportDubrovnik

Vanaf Belgrado naar Amsterdam is het 2 uur en 40 minuten minuten vliegen. De afstand is 1410 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 36 minuten.

Als je vliegt naar Servië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Belgrade Nikola Tesla wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dinar (valutacode RSD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Belgrado gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Belgrade Nikola Tesla elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Belgrade Nikola Tesla is BEG. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Wizz Air
Austrian
Air Serbia
Finnair
AirBaltic

Er is momenteel geen nieuws over Belgrade Nikola Tesla.