Zagreb

Zagreb bevindt zich in Zagreb, Kroatië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Zagreb.


Tijd
Land Kroatië
IATA ZAG
ICAO LDZA
Tijdzone Europe/Zagreb

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Brussels AirportBrussel
Frankfurt AirportFrankfurt
Copenhagen AirportKopenhagen
München AirportMünchen
Belgrade Nikola Tesla AirportBelgrado
Dublin AirportDublin
Manchester AirportManchester
Amsterdam Airport SchipholAmsterdam
Adolfo Suarez Madrid-Barajas AirportMadrid
Istanbul AirportIstanbul

Vanaf Zagreb naar Amsterdam is het 1 uur en 18 minuten minuten vliegen. De afstand is 1099 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 13 minuten.

Als je vliegt naar Kroatië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Zagreb wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Kuna (valutacode HRK). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Zagreb gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Zagreb elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Zagreb is ZAG. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Austrian
Croatia Airlines
SAS
Brussels Airlines
Air Canada

Er is momenteel geen nieuws over Zagreb.