Vienna International

Vienna International bevindt zich in Wenen, Oostenrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Wenen.


Tijd
Land Oostenrijk
IATA VIE
ICAO LOWW
Tijdzone Europe/Vienna

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Palma de Mallorca AirportPalma De Mallorca
Hamburg AirportHamburg
Heraklion International AirportHeraklion
Ibiza AirportIbiza
Brussels AirportBrussel
Duesseldorf International AirportDüsseldorf
Menorca AirportMenorca Island
Malaga AirportMálaga
Lisbon Humberto Delgado AirportLissabon
Frankfurt AirportFrankfurt

Vanaf Wenen naar Amsterdam is het 1 uur en 8 minuten minuten vliegen. De afstand is 958 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 5 minuten.

Als je vliegt naar Oostenrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Vienna International wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Wenen gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Vienna International elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Vienna International is VIE. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Austrian
Ryanair
Condor
Lufthansa
Lufthansa Cargo

Er is momenteel geen nieuws over Vienna International.