Prague Vaclav Havel Airport

Prague Vaclav Havel Airport bevindt zich in Praag, Tjechië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Praag.


Tijd
Land Tjechië
IATA PRG
ICAO LKPR
Tijdzone Europe/Prague

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Heraklion International AirportHeraklion
Brussels AirportBrussel
Duesseldorf International AirportDüsseldorf
Alicante-Elche AirportAlicante
Lisbon Humberto Delgado AirportLissabon
Frankfurt AirportFrankfurt
London Gatwick AirportLonden
Eindhoven AirportEindhoven
Malaga AirportMálaga
Copenhagen AirportKopenhagen

Vanaf Praag naar Amsterdam is het 50 minuten minuten vliegen. De afstand is 705 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 49 minuten.

Als je vliegt naar Tjechië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Prague Vaclav Havel Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Koruna (valutacode CZK). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Praag gebruiken ze type E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Prague Vaclav Havel Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Prague Vaclav Havel Airport is PRG. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Czech Airlines
Smartwings
Eurowings Europe
Eurowings
Air Canada

Er is momenteel geen nieuws over Prague Vaclav Havel Airport.