Budepest Airport breidt uit

Budapest Airport heeft dit jaar een passagiersgroei van 18% genoteerd en breidt zijn routekaart aanzienlijk uit. In juni lanceerde Ryanair meerdere nieuwe routes, waardoor het netwerk van de luchtvaartmaatschappij in Budapest naar 66 bestemmingen groeide.

Er zijn twee keer per week vluchten naar Faro gestart, waarmee de toegang tot de prachtige Algarve-regio naast bestaande diensten naar Lissabon en Porto verbetert. Ook zijn er twee keer per week nieuwe vluchten naar Frankfurt-Hahn. Daarnaast begon Ryanair met een tweewekelijkse dienst naar Triëst. Hierdoor biedt het nu 74 wekelijkse vluchten naar 14 Italiaanse bestemmingen.

Máté Ritter, hoofd luchtvaartontwikkeling bij Budapest Airport, is enthousiast: “Het is fantastisch om een opmerkelijke groei van 18% in passagiersaantallen te melden terwijl we onze routekaart blijven uitbreiden. De nieuwe routes van Ryanair verbeteren onze connectiviteit aanzienlijk en bieden onze passagiers meer reisopties. Deze ontwikkelingen benadrukken de toewijding van Budapest Airport om onze diensten continu te verbeteren en verbindingen voor alle passagiers te versterken.”

To top