Rotterdam Zestienhoven

Rotterdam Zestienhoven bevindt zich in Rotterdam, Nederland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Rotterdam.


Tijd
Land Nederland
IATA RTM
ICAO EHRD
Tijdzone Europe/Amsterdam

Vanaf Rotterdam naar Amsterdam is het 26 minuten minuten vliegen. De afstand is 46 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 31 minuten.

Als je vliegt naar Nederland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Rotterdam Zestienhoven wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Rotterdam gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Rotterdam Zestienhoven elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Rotterdam Zestienhoven is RTM. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.