Entzheim

Entzheim bevindt zich in Strasbourg, Frankrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Strasbourg.


Tijd
Land Frankrijk
IATA SXB
ICAO LFST
Tijdzone Europe/Paris

Vanaf Strasbourg naar Amsterdam is het 33 minuten minuten vliegen. De afstand is 465 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 47 minuten.

Als je vliegt naar Frankrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Entzheim wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Strasbourg gebruiken ze type E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Entzheim elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Entzheim is SXB. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Entzheim.