Norte Los Rodeos

Norte Los Rodeos bevindt zich in Tenerife, Spanje. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Tenerife.


Tijd
Land Spanje
IATA TFN
ICAO GCXO
Tijdzone Atlantic/Canary

Vanaf Tenerife naar Amsterdam is het 4 uur en 46 minuten minuten vliegen. De afstand is 3170 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 4 uur en 37 minuten.

Als je vliegt naar Spanje is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Norte Los Rodeos wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Tenerife gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Norte Los Rodeos elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Norte Los Rodeos is TFN. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Norte Los Rodeos.