Norte Los Rodeos

Norte Los Rodeos bevindt zich in Tenerife, Spanje. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Tenerife.


Tijd
Land Spanje
IATA TFN
ICAO GCXO
Tijdzone Atlantic/Canary

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Palma de Mallorca AirportPalma De Mallorca
Alicante-Elche AirportAlicante
Malaga AirportMálaga
Copenhagen AirportKopenhagen
Lanzarote AirportLanzarote
Gran Canaria AirportGran Canaria
Adolfo Suarez Madrid-Barajas AirportMadrid
Fuerteventura AirportFuerteventura Island
Barcelona-El Prat AirportBarcelona
La Gomera AirportAlajero, La Gomera Island

Vanaf Tenerife naar Amsterdam is het 4 uur en 46 minuten minuten vliegen. De afstand is 3170 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 4 uur en 37 minuten.

Als je vliegt naar Spanje is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Norte Los Rodeos wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Tenerife gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Norte Los Rodeos elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Norte Los Rodeos is TFN. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Binter Canarias
Ryanair
Iberia
Vueling Airlines
Canaryfly

Er is momenteel geen nieuws over Norte Los Rodeos.