Brussels Airport

Brussels Airport bevindt zich in Brussel, België. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Brussel.


Tijd
Land België
IATA BRU
ICAO EBBR
Tijdzone Europe/Brussels

Vanaf Brussel naar Amsterdam is het 34 minuten minuten vliegen. De afstand is 158 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 23 minuten.

Als je vliegt naar België is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Brussels Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Brussel gebruiken ze type E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Brussels Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Brussels Airport is BRU. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.