Münster/Osnabrück Airport

Münster/Osnabrück Airport bevindt zich in Greven, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Greven.


Tijd
Land Duitsland
IATA FMO
ICAO EDDG
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf Greven naar Amsterdam is het 37 minuten minuten vliegen. De afstand is 200 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 41 minuten.

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Münster/Osnabrück Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Greven gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Münster/Osnabrück Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Münster/Osnabrück Airport is FMO. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Münster/Osnabrück Airport.