Charleroi Brussels South

Charleroi Brussels South bevindt zich in Brussel, België. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Brussel.


Tijd
Land België
IATA CRL
ICAO EBCI
Tijdzone Europe/Brussels

Vanaf Brussel naar Amsterdam is het 37 minuten minuten vliegen. De afstand is 207 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 26 minuten.

Als je vliegt naar België is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Charleroi Brussels South wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Brussel gebruiken ze type E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Charleroi Brussels South elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Charleroi Brussels South is CRL. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Charleroi Brussels South.