Finkenwerder

Finkenwerder bevindt zich in Hamburg, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Hamburg.


Tijd
Land Duitsland
IATA XFW
ICAO EDHI
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad

Vanaf Hamburg naar Amsterdam is het 54 minuten minuten vliegen. De afstand is 345 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 59 minuten.

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Finkenwerder wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Hamburg gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Finkenwerder elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Finkenwerder is XFW. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij

Er is momenteel geen nieuws over Finkenwerder.