El Prat De Llobregat

El Prat De Llobregat bevindt zich in Barcelona, Spanje. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Barcelona.


Tijd
Land Spanje
IATA BCN
ICAO LEBL
Tijdzone Europe/Madrid

Vanaf Barcelona naar Amsterdam is het 1 uur en 28 minuten minuten vliegen. De afstand is 1241 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 17 minuten.

Als je vliegt naar Spanje is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar El Prat De Llobregat wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Barcelona gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op El Prat De Llobregat elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van El Prat De Llobregat is BCN. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over El Prat De Llobregat.