Iasi

Iasi bevindt zich in Iasi, Roemeniƫ. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Iasi.


Tijd
Land Roemeniƫ
IATA IAS
ICAO LRIA
Tijdzone Europe/Bucharest

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Henri Coanda International AirportBucharest
Paris Charles de Gaulle AirportParijs
Barcelona-El Prat AirportBarcelona
Zakynthos International AirportZakynthos Island
London Luton AirportLondon
Heraklion International AirportHeraklion
Antalya AirportAntalya
Rhodes International AirportRodes Island
Sharm el-Sheikh International AirportSharm el-Sheikh
Il Caravaggio International AirportBergamo

Vanaf Iasi naar Amsterdam is het 2 uur en 3 minuten minuten vliegen. De afstand is 1729 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 3 minuten.

Als je vliegt naar Roemeniƫ is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Iasi wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Leu (valutacode RON). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Iasi gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Iasi elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Iasi is IAS. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Lufthansa
Lufthansa Cargo
Austrian
Wizz Air
Blue Air

Er is momenteel geen nieuws over Iasi.