Jasionka

Jasionka bevindt zich in Rzeszow, Polen. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Rzeszow.


Tijd
Land Polen
IATA RZE
ICAO EPRZ
Tijdzone Europe/Warsaw

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Eindhoven AirportEindhoven
Manchester AirportManchester
Bristol AirportBristol
London Luton AirportLondon
Burgas AirportBurgas
East Midlands AirportNottingham
Gdansk Lech Walesa AirportGdaƄsk
Oslo Airport, GardermoenOslo
Dublin AirportDublin
Newark Liberty International AirportNewark

Vanaf Rzeszow naar Amsterdam is het 1 uur en 27 minuten minuten vliegen. De afstand is 1224 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 28 minuten.

Als je vliegt naar Polen is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Jasionka wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Zloty (valutacode PLN). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Rzeszow gebruiken ze type C / E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Jasionka elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Jasionka is RZE. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Wizz Air
Ryanair
LOT - Polish Airlines
EL AL Israel Airlines
Wizz Air UK

Er is momenteel geen nieuws over Jasionka.