Es Senia

Es Senia bevindt zich in Oran, Algerije. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Oran.


Tijd
Land Algerije
IATA ORN
ICAO DAOO
Tijdzone Africa/Algiers

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Lille AirportLille/Lesquin
Perpignan-Rivesaltes AirportPerpignan/Rivesaltes
Toulouse-Blagnac AirportToulouse/Blagnac
Paris Charles de Gaulle AirportParijs
Paris Orly AirportParijs
Marseille Provence AirportMarseille
Montpellier-Mediterranee AirportMontpellier
Lyon-Saint Exupery AirportLyon
Metz-Nancy-Lorraine AirportMetz / Nancy
Bordeaux-Merignac AirportBordeaux/Mérignac

Vanaf Oran naar Amsterdam is het 2 uur en 15 minuten minuten vliegen. De afstand is 1904 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 4 minuten.

Als je vliegt naar Algerije is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Es Senia wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dinar (valutacode DZD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Oran gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Es Senia elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Es Senia is ORN. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Air Algerie
Turkish Airlines
Air France
Transavia France
Tunisair

Er is momenteel geen nieuws over Es Senia.