Zenata

Zenata bevindt zich in Tlemcen, Algerije. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Tlemcen.


Tijd
Land Algerije
IATA TLM
ICAO DAON
Tijdzone Africa/Algiers

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Lille AirportLille/Lesquin
Paris Charles de Gaulle AirportParijs
Paris Orly AirportParijs
Marseille Provence AirportMarseille
Lyon-Saint Exupery AirportLyon
Algiers Houari Boumediene AirportAlgiers
Es Senia AirportOran

Vanaf Tlemcen naar Amsterdam is het 2 uur en 21 minuten minuten vliegen. De afstand is 1985 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 10 minuten.

Als je vliegt naar Algerije is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Zenata wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dinar (valutacode DZD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Tlemcen gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Zenata elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Zenata is TLM. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Air Algerie
Tara Air
Transavia France
Volotea
ASL Airlines France

Er is momenteel geen nieuws over Zenata.