Kos Island International Airport

Kos Island International Airport bevindt zich in Kos, Griekenland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Kos.


Tijd
Land Griekenland
IATA KGS
ICAO LGKO
Tijdzone Europe/Athens

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Zurich AirportZurich
Bern AirportBern
München AirportMünchen
Frankfurt AirportFrankfurt
Brussels AirportBrussel
Hannover AirportHannover
Amsterdam Airport SchipholAmsterdam
London Gatwick AirportLonden
Henri Coanda International AirportBucharest
Eleftherios Venizelos International AirportAthene

Vanaf Kos naar Amsterdam is het 3 uur en 55 minuten minuten vliegen. De afstand is 2452 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 3 uur en 50 minuten.

Als je vliegt naar Griekenland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Kos Island International Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Kos gebruiken ze type C / D / E / F(voltage 220 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Kos Island International Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Kos Island International Airport is KGS. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Eurowings
Avion Express
Condor
Austrian
Ryanair

Er is momenteel geen nieuws over Kos Island International Airport.