Ibiza

Ibiza bevindt zich in Ibiza, Spanje. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Ibiza.


Tijd
Land Spanje
IATA IBZ
ICAO LEIB
Tijdzone Europe/Madrid

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Henri Coanda International AirportBucharest
München AirportMünchen
Palma de Mallorca AirportPalma De Mallorca
Frankfurt AirportFrankfurt
Brussels AirportBrussel
Hannover AirportHannover
Luebeck AirportLübeck
Stockholm Arlanda AirportStockholm
London Gatwick AirportLonden
Alicante-Elche AirportAlicante

Vanaf Ibiza naar Amsterdam is het 2 uur en 48 minuten minuten vliegen. De afstand is 1517 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 37 minuten.

Als je vliegt naar Spanje is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Ibiza wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Ibiza gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Ibiza elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Ibiza is IBZ. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Air Europa
Ten Airways
Iberia
Air Nostrum
Flexflight

Er is momenteel geen nieuws over Ibiza.