Nikos Kazantzakis Airport

Nikos Kazantzakis Airport bevindt zich in Heraklion, Griekenland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Heraklion.


Tijd
Land Griekenland
IATA HER
ICAO LGIR
Tijdzone Europe/Athens

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Henri Coanda International AirportBucharest
Cluj-Napoca International AirportCluj-Napoca
Iasi International AirportIaşi
Zurich AirportZurich
Bern AirportBern
Frankfurt AirportFrankfurt
München AirportMünchen
Leipzig Halle AirportLeipzig
Timisoara Traian Vuia International AirportTimişoara
Eleftherios Venizelos International AirportAthene

Vanaf Heraklion naar Amsterdam is het 3 uur en 57 minuten minuten vliegen. De afstand is 2481 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 3 uur en 51 minuten.

Als je vliegt naar Griekenland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Nikos Kazantzakis Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Heraklion gebruiken ze type C / D / E / F(voltage 220 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Nikos Kazantzakis Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Nikos Kazantzakis Airport is HER. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Condor
Eurowings
Avion Express
Austrian
Tara Air

Er is momenteel geen nieuws over Nikos Kazantzakis Airport.