Nikos Kazantzakis Airport

Nikos Kazantzakis Airport bevindt zich in Heraklion, Griekenland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Heraklion.


Tijd
Land Griekenland
IATA HER
ICAO LGIR
Tijdzone Europe/Athens

Vanaf Heraklion naar Amsterdam is het 3 uur en 57 minuten minuten vliegen. De afstand is 2481 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 3 uur en 51 minuten.

Als je vliegt naar Griekenland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Nikos Kazantzakis Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Heraklion gebruiken ze type C / D / E / F(voltage 220 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Nikos Kazantzakis Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Nikos Kazantzakis Airport is HER. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Nikos Kazantzakis Airport.