Hamburg Airport

Hamburg Airport bevindt zich in Hamburg, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Hamburg.


Tijd
Land Duitsland
IATA HAM
ICAO EDDH
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf Hamburg naar Amsterdam is het 50 minuten minuten vliegen. De afstand is 380 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 34 minuten.

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Hamburg Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Hamburg gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Hamburg Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Hamburg Airport is HAM. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

  • Nieuws over Hamburg Airport