Hamburg Airport weer de beste luchthaven

Hamburg heeft dit jaar weer de ACI EUROPE Best Airport Award in the ‘10-25 million passengers’ categorie gewonnen. Dit is de vierde keer dat de luchthaven deze prijs heeft gewonnen. Eerder won Hamburg Airport de prijs in 2012, 2013 en 2018.

De luchthaven heeft de jury op meerdere aspecten overtuigd. Customer service, veiligheid en milieu. Daarnaast viel het de jury op dat er vergaande maatregelen waren genomen om de COVID pandemie tegen te gaan.

“Het is een grote eer voor ons, in dit lastige jaar, om de prijs te krijgen voor Best Airport”, zegt Michael Eggenschwiler, CEO Hamburg Airport. “Het geeft ons vertrouwen dat wij op de goede weg zijn en dat in deze tijd. Luchthaven Hamburg is een belangrijke economische factor in de regio. Het is onze baan om de mensen te connecten over de hele wereld. Tegelijk moeten wij dit als een betrouwbare werkgever doen.”

Bijzonder aan Hamburg Airport is het dedicated team om de lokale bevolking te helpen. Dit doen ze door goed te letten op CO2 uitstoot reducties en geluidshinder zoveel mogelijk tegen gaan.

To top