Dublin International

Dublin International bevindt zich in Dublin, Ierland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Dublin.


Tijd
Land Ierland
IATA DUB
ICAO EIDW
Tijdzone Europe/Dublin

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Henri Coanda International AirportBucharest
Bacau "George Enescu" International AirportBacău
Cluj-Napoca International AirportCluj-Napoca
Laramie Regional AirportLaramie
Yellowstone Regional AirportCody
San Francisco International AirportSan Francisco
Norman Y. Mineta San Jose International AirportSan Jose
Zurich AirportZurich
München AirportMünchen
Frankfurt AirportFrankfurt

Vanaf Dublin naar Amsterdam is het 53 minuten minuten vliegen. De afstand is 749 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 55 minuten.

Als je vliegt naar Ierland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Dublin International wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Dublin gebruiken ze type G(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Dublin International elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Dublin International is DUB. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Ryanair
Aer Lingus
American Airlines
Etihad
Eurowings

Er is momenteel geen nieuws over Dublin International.