Aldergrove International Airport

Aldergrove International Airport bevindt zich in Belfast, Verenigd Koninkrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Belfast.


Tijd
Land Verenigd Koninkrijk
IATA BFS
ICAO EGAA
Tijdzone Europe/London

Vanaf Belfast naar Amsterdam is het 55 minuten minuten vliegen. De afstand is 771 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 59 minuten.

Als je vliegt naar Verenigd Koninkrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Aldergrove International Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Pound (valutacode GBP). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Belfast gebruiken ze type G(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Aldergrove International Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Aldergrove International Airport is BFS. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Aldergrove International Airport.