John Paul II Balice International

John Paul II Balice International bevindt zich in Krakow, Polen. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Krakow.


Tijd
Land Polen
IATA KRK
ICAO EPKK
Tijdzone Europe/Warsaw

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Stewart International AirportNewburgh
Zurich AirportZurich
Eleftherios Venizelos International AirportAthene
Paris Charles de Gaulle AirportParijs
London Heathrow AirportLonden
Helsinki-Vantaa AirportHelsinki
Warsaw Chopin AirportWarschau
Frankfurt AirportFrankfurt
Katowice International AirportKatowice
München AirportMünchen

Vanaf Krakow naar Amsterdam is het 1 uur en 16 minuten minuten vliegen. De afstand is 1074 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 17 minuten.

Als je vliegt naar Polen is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar John Paul II Balice International wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Zloty (valutacode PLN). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Krakow gebruiken ze type C / E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op John Paul II Balice International elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van John Paul II Balice International is KRK. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Ryanair
Ryanair Sun
LOT - Polish Airlines
Austrian
Eurowings

Er is momenteel geen nieuws over John Paul II Balice International.