Glasgow International

Glasgow International bevindt zich in Glasgow, Verenigd Koninkrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Glasgow.


Tijd
Land Verenigd Koninkrijk
IATA GLA
ICAO EGPF
Tijdzone Europe/London

Vanaf Glasgow naar Amsterdam is het 51 minuten minuten vliegen. De afstand is 718 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 57 minuten.

Als je vliegt naar Verenigd Koninkrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Glasgow International wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Pound (valutacode GBP). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Glasgow gebruiken ze type G(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Glasgow International elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Glasgow International is GLA. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Glasgow International.