Fontanarossa

Fontanarossa bevindt zich in Catania, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Catania.


Tijd
Land Italië
IATA CTA
ICAO LICC
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Henri Coanda International AirportBucharest
Turin AirportTorino
Mohammed V International AirportCasablanca
Malta International AirportValletta
München AirportMünchen
Brussels AirportBrussel
Paris Charles de Gaulle AirportParijs
London Gatwick AirportLonden
Eleftherios Venizelos International AirportAthene
Marseille Provence AirportMarseille

Vanaf Catania naar Amsterdam is het 2 uur en 11 minuten minuten vliegen. De afstand is 1834 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 2 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Fontanarossa wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Catania gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Fontanarossa elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Fontanarossa is CTA. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Ryanair
Austrian
Eurowings
Avion Express
Lufthansa

Er is momenteel geen nieuws over Fontanarossa.