Ioannis Kapodistrias

Ioannis Kapodistrias bevindt zich in Kerkyra, Griekenland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Kerkyra.


Tijd
Land Griekenland
IATA CFU
ICAO LGKR
Tijdzone Europe/Athens

Vanaf Kerkyra naar Amsterdam is het 2 uur en 10 minuten minuten vliegen. De afstand is 1827 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 3 minuten.

Als je vliegt naar Griekenland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Ioannis Kapodistrias wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Kerkyra gebruiken ze type C / D / E / F(voltage 220 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Ioannis Kapodistrias elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Ioannis Kapodistrias is CFU. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Ioannis Kapodistrias.