Bordeaux-Mérignac Airport

Bordeaux-Mérignac Airport bevindt zich in Bordeaux, Frankrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Bordeaux.


Tijd
Land Frankrijk
IATA BOD
ICAO LFBD
Tijdzone Europe/Paris

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Palma de Mallorca AirportPalma De Mallorca
Ibiza AirportIbiza
Brussels AirportBrussel
Malaga AirportMálaga
Lisbon Humberto Delgado AirportLissabon
Frankfurt AirportFrankfurt
London Gatwick AirportLonden
Prague Vaclav Havel AirportPraag
Mohammed V International AirportCasablanca
Brussels South Charleroi AirportBrussel

Vanaf Bordeaux naar Amsterdam is het 1 uur en 5 minuten minuten vliegen. De afstand is 923 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 55 minuten.

Als je vliegt naar Frankrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Bordeaux-Mérignac Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Bordeaux gebruiken ze type E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Bordeaux-Mérignac Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Bordeaux-Mérignac Airport is BOD. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Volotea
Ryanair
EasyJet
Brussels Airlines
United Airlines

Er is momenteel geen nieuws over Bordeaux-Mérignac Airport.