Fertilia

Fertilia bevindt zich in Alghero, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Alghero.


Tijd
Land Italië
IATA AHO
ICAO LIEA
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Leonardo da Vinci-Fiumicino AirportRome
Milano Linate AirportMilaan
Il Caravaggio International AirportBergamo
Genoa Cristoforo Colombo AirportGenova
Adolfo Suarez Madrid-Barajas AirportMadrid
Milano Malpensa AirportMilaan
Marseille Provence AirportMarseille
Naples International AirportNápoli
Abruzzo AirportPescara
London Stansted AirportLonden

Vanaf Alghero naar Amsterdam is het 2 uur en 34 minuten minuten vliegen. De afstand is 1326 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 24 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Fertilia wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Alghero gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Fertilia elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Fertilia is AHO. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Ryanair
Volotea
Air France
ITA Airways
KLM

Er is momenteel geen nieuws over Fertilia.