Les Salines

Les Salines bevindt zich in Annaba, Algerije. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Annaba.


Tijd
Land Algerije
IATA AAE
ICAO DABB
Tijdzone Africa/Algiers

Vanaf Annaba naar Amsterdam is het 2 uur en 4 minuten minuten vliegen. De afstand is 1739 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 53 minuten.

Als je vliegt naar Algerije is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Les Salines wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dinar (valutacode DZD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Annaba gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Les Salines elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Les Salines is AAE. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Les Salines.