Bristol

Bristol bevindt zich in Bristol, Verenigd Koninkrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Bristol.


Tijd
Land Verenigd Koninkrijk
IATA BRS
ICAO EGGD
Tijdzone Europe/London

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Zurich AirportZurich
Amsterdam Airport SchipholAmsterdam
Aberdeen International AirportAberdeen
Dublin AirportDublin
Sharm el-Sheikh International AirportSharm el-Sheikh
Amilcar Cabral International AirportEspargos
Hurghada International AirportHurghada
Dubrovnik AirportDubrovnik
Cancun International AirportCancún
Menara AirportMarrakech

Vanaf Bristol naar Amsterdam is het 37 minuten minuten vliegen. De afstand is 524 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 36 minuten.

Als je vliegt naar Verenigd Koninkrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Bristol wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Pound (valutacode GBP). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Bristol gebruiken ze type G(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Bristol elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Bristol is BRS. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Ryanair
Jet2.com
EasyJet
Lufthansa
Lufthansa Cargo

Er is momenteel geen nieuws over Bristol.