Dyce

Dyce bevindt zich in Aberdeen, Verenigd Koninkrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Aberdeen.


Tijd
Land Verenigd Koninkrijk
IATA ABZ
ICAO EGPD
Tijdzone Europe/London

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
London Heathrow AirportLonden
Bergen / FleslandBergen
Amsterdam Airport SchipholAmsterdam
London City AirportLondon
George Best Belfast City AirportBelfast
Kirkwall AirportOrkney Islands
Sumburgh AirportLerwick
Norwich International AirportNorwich
Bristol AirportBristol
Manchester AirportManchester

Vanaf Aberdeen naar Amsterdam is het 50 minuten minuten vliegen. De afstand is 703 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 58 minuten.

Als je vliegt naar Verenigd Koninkrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Dyce wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Pound (valutacode GBP). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Aberdeen gebruiken ze type G(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Dyce elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Dyce is ABZ. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Ryanair
EasyJet
Loganair
British Airways
American Airlines

Er is momenteel geen nieuws over Dyce.