Vertektijden Oran

Op dit moment zijn er 9 geregistreerde vluchten die vandaag vertrekken vanaf Es Senia Airport in Oran. Er zijn op dit moment geen vluchten geannuleerd en het aantal vluchten met vertraging en dus een later vertrek vanaf de luchthaven is 1. De vlucht met de meeste vertraging is AH6392 en komt 55 minuten later aan vanaf Oran dan gepland. De vlucht met de langste vluchtduur is vluchtnummer AH1078. Deze vlucht uitgevoerd door Air Algerie doet er naar verwachting 2 uur en 50 minuten over om van Oran naar Lille/Lesquin te vliegen. Er vliegt op dit moment 1 luchtvaartmaatschappij van Es Senia Airport. Dit is Air Algerie.De vluchten die vandaag landen op Es Senia Airport komen uit onder andere Tamanrasset, Algiers, Tindouf, Constantine, Parijs en Lille/Lesquin.

Houd er rekening mee dat de aankomsttijden van bovenstaande vluchten worden aangegeven in de lokale tijd. De tijd in Oran is nu 23:12 en de tijdzone van de luchthaven is Africa/Algiers

De vluchtinformatie van Es Senia Airport is met de grootste zorg en nauwkeurigheid samengesteld. Desondanks kunnen er geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid en juistheid van de informatie.