Nea Anchialos

Nea Anchialos bevindt zich in Volos, Griekenland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Volos.


Tijd
Land Griekenland
IATA VOL
ICAO LGBL
Tijdzone Europe/Athens

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Düsseldorf International AirportDüsseldorf
München AirportMünchen
Heraklion International AirportHeraklion
Vienna International AirportWenen
London Gatwick AirportLonden

Vanaf Volos naar Amsterdam is het 2 uur en 22 minuten minuten vliegen. De afstand is 2000 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 17 minuten.

Als je vliegt naar Griekenland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Nea Anchialos wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Volos gebruiken ze type C / D / E / F(voltage 220 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Nea Anchialos elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Nea Anchialos is VOL. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Eurowings
Sky Express
Condor
Afghan Jet International Airlines
Babcock Mission Critical Services France

Er is momenteel geen nieuws over Nea Anchialos.