Ostend/Bruges International Airport

Ostend/Bruges International Airport bevindt zich in Ostend, België. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Ostend.


Tijd
Land België
IATA OST
ICAO EBOS
Tijdzone Europe/Brussels

Vanaf Ostend naar Amsterdam is het 35 minuten minuten vliegen. De afstand is 180 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 31 minuten.

Als je vliegt naar België is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Ostend/Bruges International Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Ostend gebruiken ze type E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Ostend/Bruges International Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Ostend/Bruges International Airport is OST. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Ostend/Bruges International Airport.