Chicago O’hare International

Chicago O’hare International bevindt zich in Chicago, Verenigde Staten. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Chicago.


Tijd
Land Verenigde Staten
IATA ORD
ICAO KORD
Tijdzone America/Chicago

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
John Glenn Columbus International AirportColumbus
Los Angeles International AirportLos Angeles
Lawrence G. Hanscom FieldBedford
Detroit Metropolitan Wayne County AirportDetroit
Raleigh-Durham International AirportRaleigh/Durham
Moffett Federal AirfieldMountain View
Chicago Executive AirportChicago/Prospect Heights/Wheeling
Westchester County AirportWhite Plains
Chicago Midway International AirportChicago
Wilmington International AirportWilmington

Vanaf Chicago naar Amsterdam is het 8 uur en 52 minuten minuten vliegen. De afstand is 6612 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 8 uur en 56 minuten.

Als je vliegt naar Verenigde Staten is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Chicago O’hare International wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dollar (valutacode USD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Chicago gebruiken ze type A / B(voltage 120 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Chicago O’hare International elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Chicago O’hare International is ORD. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Austrian
United Airlines
Air Canada
Lufthansa
Lufthansa Cargo

Er is momenteel geen nieuws over Chicago O’hare International.