Milano Malpensa

Milano Malpensa bevindt zich in Milaan, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Milaan.


Tijd
Land Italië
IATA MXP
ICAO LIMC
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf Milaan naar Amsterdam is het 56 minuten minuten vliegen. De afstand is 797 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 47 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Milano Malpensa wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Milaan gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Milano Malpensa elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Milano Malpensa is MXP. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Milano Malpensa.