Leonardo Da Vinci (Fiumicino)

Leonardo Da Vinci (Fiumicino) bevindt zich in Rome, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Rome.


Tijd
Land Italië
IATA FCO
ICAO LIRF
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf Rome naar Amsterdam is het 2 uur en 32 minuten minuten vliegen. De afstand is 1298 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 23 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Leonardo Da Vinci (Fiumicino) wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Rome gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Leonardo Da Vinci (Fiumicino) elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Leonardo Da Vinci (Fiumicino) is FCO. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Leonardo Da Vinci (Fiumicino).