Lesquin

Lesquin bevindt zich in Lille, Frankrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Lille.


Tijd
Land Frankrijk
IATA LIL
ICAO LFQQ
Tijdzone Europe/Paris

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Angads AirportOujda
Es Senia AirportOran
Algiers Houari Boumediene AirportAlgiers
Bejaia AirportBéjaïa
Tlemcen ZenataTlemcen
Eleftherios Venizelos International AirportAthene
Heraklion International AirportHeraklion
Nice Cote d'Azur International AirportNice
Lyon-Saint Exupery AirportLyon
Ajaccio AirportAjaccio/Napoléon Bonaparte

Vanaf Lille naar Amsterdam is het 46 minuten minuten vliegen. De afstand is 225 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 37 minuten.

Als je vliegt naar Frankrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Lesquin wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Lille gebruiken ze type E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Lesquin elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Lesquin is LIL. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
EasyJet
Sky Express
Tara Air
Volotea
Transavia France

Er is momenteel geen nieuws over Lesquin.