Megas Alexandros International

Megas Alexandros International bevindt zich in Kavala, Griekenland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Kavala.


Tijd
Land Griekenland
IATA KVA
ICAO LGKV
Tijdzone Europe/Athens

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
München AirportMünchen
Frankfurt AirportFrankfurt
Eleftherios Venizelos International AirportAthene
Düsseldorf International AirportDüsseldorf
Dortmund AirportDortmund
Stuttgart AirportStuttgart
Cologne Bonn AirportKeulen
Kefallinia AirportKefallinia Island
Vienna International AirportWenen
Stockholm Arlanda AirportStockholm

Vanaf Kavala naar Amsterdam is het 2 uur en 20 minuten minuten vliegen. De afstand is 1965 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 15 minuten.

Als je vliegt naar Griekenland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Megas Alexandros International wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Kavala gebruiken ze type C / D / E / F(voltage 220 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Megas Alexandros International elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Megas Alexandros International is KVA. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Condor
Aegean Airlines
Olympic Air
Yute Air Alaska
Lufthansa

Er is momenteel geen nieuws over Megas Alexandros International.