Kerry

Kerry bevindt zich in Farranfore, Ierland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Farranfore.


Tijd
Land Ierland
IATA KIR
ICAO EIKY
Tijdzone Europe/Dublin

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Dublin AirportDublin
Frankfurt-Hahn AirportFrankfurt am Main
London Luton AirportLondon
Manchester AirportManchester
London Stansted AirportLonden
Alicante-Elche AirportAlicante
Faro AirportFaro

Vanaf Farranfore naar Amsterdam is het 1 uur en 9 minuten minuten vliegen. De afstand is 972 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 9 minuten.

Als je vliegt naar Ierland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Kerry wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Farranfore gebruiken ze type G(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Kerry elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Kerry is KIR. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Ryanair
Ryanair UK

Er is momenteel geen nieuws over Kerry.